Snel reserveren

Aankomst:

Verterk:

Kies een aankomst- en vertrekdatum om te zoeken naar beschikbare kamers in Manofa Hotel. Reserveringen kunnen tot 365 dagen vooruit gemaakt worden, u hoeft derhalve geen jaartal in te vullen.

Hotel Manofa

Welkom

Een warm welkom bij Hotel Manofa te Amsterdam

Amsterdam is de stad van de jeugd, geweldige architectuur en natuurlijk het spannende nachtleven en grote zakelijke kansen. Het maakt niet uit of u nu naar Amsterdam komt voor een feest, of om al haar prachtige bezienswaardigheden te verkennen, zoals de wereldberoemde grachten of grote historische gebouwen. Amsterdam en de mensen die er wonen heten u hartelijk welkom. De meeste Amsterdammers spreken Engels als tweede taal en zijn altijd in staat en bereid om u te helpen uw weg te vinden in hun stad.

Hotel Manofa, gelegen in het hart van Amsterdam, is een 1-sterren bed & breakfast hotel.
Wij bieden comfortabele accommodaties voor elk type reiziger in Amsterdam, die hier zijn voor zaken of plezier. We hebben Premium en-suite of Budget kamers (met gedeelde faciliteiten). Ons hotel biedt verschillende soorten kamers voor een tot acht gasten.

Onze receptie is 24 uur per dag bemand en zijn meertalig opgeleid. Zij zullen u met warm ontvangen en helpen met het plannen van uw verblijfs mogelijkheden.Algemene voorwaarden